Naš podmladak na regionalnom kampu u Sloveniji
08.08.2017

Završen je još jedan regionalni kamp u Sloveniji na kojem su nastupili reprezentativci Hrvatske u konkurenciji mlađih juniora. Uvertira je to za predstojeće Europsko prvenstvo koje se održava u studenom ove godine. Vrlo nadarena generacija imati će još jednu pripremnu akciju koja će se održati u Turskoj u listopadu. Zahvaljujemo se na odličnoj organizaciji našim prijateljima u Sloveniji i nadamo se ponoviti sve dogodine u isto vrijeme. Danas je stigla zahvala Slovenskog saveza i pohvala našim igračima na vrhunskom angažmanu tijekom svih sedam dana njihovog boravka u Sloveniji. Igrači koji su sudjelovali na kampu su: Inga Sadaić, Barbara Janičić, Luka Grubić, Luka Ban, Josip Meglić, Borna Car i Borna Vadlja.


Rujanski rok SCIT-a
01.08.2017

Studijski centar za izobrazbu trenera dostavlja sve potrebne informacije o prijavama te razredbenom postupku za upis pristupnika na izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera, u rujanskom roku. Napominjemo da će se prijave vršiti u periodu od 1.-6. IX. 2017. godine, a razredbeni postupak održat će se u subotu,  9. rujna 2017. godine. U slučaju bilo kakvih dopunskih informacija, SCIT je na raspoložbi.


Poziv na utrku Mliječna staza
27.07.2017

Zagreb - UNICEF 9. i 10. rujna priređuje humanitarnu sportsku priredbu namijenjenu zaštiti dojenčadi: utrku Mliječna staza. Opširnije na stranicama UNICEF-a.


Evropski tjedan sporta - dopis DUS-a
04.07.2017

Ponavljamo travanjski dopis Središnjeg državnog ureda za sport, vezan uz Evropski tjedan sporta, ali ovaj put s novim rokom prijave - 15. srpnja - kako bi se aktivirao što veći broj saveza i klubova. Dopis je u privitku.


Forza Zagreb Youth Open, poziv
05.04.2017

Zagreb - BK Zagreb Maksimir poziva na svoj Youth Open, za igrače od kadeta do U9, koji će se održati od 8 do 10. rujna ove godine. Prijave su do 1. rujna.


Predhodne obavijesti...
01.01.2017

... mogu se naći u rubrici Ljetopis > Arhiv obavijesti.